Elena Gilbert love is a name, sex is a game. forget the name, let`s play the game..
Pranešimų skaičius : 1013 Taškai : 1754 Reputacija : 2 Join date : 2010-04-07 Age : 31 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Rouz Antr. 08 17, 2010 7:01 pm | |
| [strike] Hello ppl. Na štai po daug laiko mąstymo ar kurti,aprašymą ar ne vis dėl to pradėjau kurti šį aprašymą Aš esu Rosvita iš Panevėžio,mane mėgsta draugai vadinti Rouze,Rože,Vita ir Rosve,bet geriau Rosve nesakykite,nes labai man tai patinka ir kai sako per ilgai ir ir taip pabrežia tą žodį ę. xD Na gerai baigiam čia šnekėti apie mano vardą ; D
Man yra 11metų,žinau,žinau esu tikrai dar maža mergaitė,kai kuriems pagal mano išvaizdą tikrai nepasirodytu,kad man 11,nes aš kaip būsima 5-oke mano ūgis gan tikrai didokas. Mmm...ką čia dar pasakiusi...Ai va ką ko nemėgstu: Nemėgstu: Fyfų,feee kaip man jos nepatinka,dar kai maivosi ir dar tas fyfiškas juokas.... Siaubas ; DD Melagių Apgavikų,nors šiais laikais tikrai jų yra gan pakankamai Na toliau jau nebevardinsiu,nes bus nuobodu skaityti mano aprašymą ; )
Šiaip esu gan atvira mergaitė,nieko nelaikau už dantų,jeigu man kas nors nepatinka tai pasakau iš karto,nors daug kas iš mano draugių tokio mano būdo nemėsgta,bet sako,kad gerai,kad aš nieko nelaikau ir pasakau tiesiai šviesiai,nes meluoti,apgaudinėti,kalbėti už akių tikrai yra negražu....Esu gan miela man taip atrodo.
Laisvalaikis....laisvalaikiui užsiimu dainavimu, dainų rašymu,šokiu. Aš esu žiauriai pasinešus ant muzikos,man ji patinka. Todėl pradėsiu lankyti muzikos mokyklą ir žinau,kad tai man tikrai patiks,nes aš dabar noriu pradėti muzikos karjerą. Daug kas sako,kad mano balsas yra labai geras,bet reikia stambesnio balso,bet nieko dar viskas prieš akį,dabar prasideda tik pati pradžia,pati jaunystė : ))
Svajonės: Svejonė mano yra kaip ir sakiau pradėti muzikos karjerą,norėčiau pakeisti pasaulį,pakeisti Lietuvą...daug apsvarčiusi,daug pagalvojusi aš tikrai raščiau daug punktų ko trūktu Lietuvai,kad iš jos nieks nebėgtu į kitas šalis. Nors žinoma aš irgi noriu nukeliauti į Ameriką,bet noriu,kad ši Lietuva nebūtų tokia siaubinga ; ))
Na jeigu yra klausimą,klauskite ; )
KONTAKTAI:
Skype-rosvitae FB-Rosvita Cekanauskaitė Tel nr. labas,bet jeigu reikia rašome man į pm
Bye ; ))
| |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Rouz Antr. 08 17, 2010 7:24 pm | |
| Gražus vardas ;D Pirma karta toki girdžiu. |
|
Elena Gilbert love is a name, sex is a game. forget the name, let`s play the game..
Pranešimų skaičius : 1013 Taškai : 1754 Reputacija : 2 Join date : 2010-04-07 Age : 31 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: Rouz Antr. 08 17, 2010 7:28 pm | |
| Ačiū,na daug kas mėgsta mane maišyti su Rosita vardu : D : ) | |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Rouz Antr. 08 17, 2010 7:30 pm | |
| Tikiu ;D Labai panašiai skamba. |
|
| Temos pavadinimas: Re: Rouz Antr. 08 17, 2010 7:30 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Rouz | |
| |
|